Wednesday, March 20, 2013

LITHUANIAN DESIGN BLOCK_

Eikit, susipažinkit, čiupinėkit, rinkitės, draugaukit, į pasimatymus kvieskit, namo parsiveskit. Ačiū lietuviško dizaino blokui  už kompaniją ir pastogę - 'šimtai meškų susirinko, net ševčenkos gatvė linko..' :D

O kalbant visai rimtai - LITHUANIAN DESIGN BLOCK_'as (ex. kultinis 'Daiktų viešbutis'), po vienu stogu glaudžiantis lietuvos dizainerius, dizaino grupes ir nuolat pasipildantis dizaino naujokais - nuo šiol bus didžiausią Žaislų turgaus asortimentą turintis 'taškas'. Taigi jei pritrūksit žaislų iš turgelio e-kiosko, šuoliuokit į T.Ševčenkos 16A, ten visada bus (pažadam!) didelis žaislų pasirinkimas, o už žaislus mokėsit lygiai tiek lietuviškų, kiek mokėtumėt juos įsigydami tiesiai iš turgaus ;) abrakadabra. 

Na ir prie visų šių pliusų - nuotraukos seilei pavarvinti: viskas, kas šiandien į dizaino 'smėlio dėžę' iškeliavo. Mauricijus, Fidelijus, Nora, Marta, Apolinaras, Leonas, Eliotas, Džiugas, Ulrikas, Beata, Silvijus, Alba, Feliksas, Alvinas, Timas, Ingė, Albinas, Marijus, Laura ir Ina.























 ŽAISLŲ IEŠKOTI: LITHUANIAN DESIGN BLOCK_
T.Ševčenkos 16A, Vilnius

Žaislų kainos ir 'charakteristikos' - čia.
pa-pa-pa-pa-va-sa-ris.

v.



2 comments:

  1. Gražūs žaislai tik mano mažiesiems dar labiau tinka smėlio dėžės žaidimai ! :)

    ReplyDelete
  2. Labai įdomūs žaislai, tarsi "vudu" lėlės. Ir dar kokie stilingi... Viskas aišku, kur dovanos vaikams renkamos- mergaitei lėlytė, o berniukui kokį nors žaidimą iš čia https://www.otto.lt/zaislai/kudikiams-ir-vaikams/zaidimai pagriebsim.

    ReplyDelete