Wednesday, March 30, 2011

VIDURIO SAVAITĖS DESERTAS

NAUJIENOS yra tooOOookios ir dėstom jas pa‘PUNK‘čiui:

Pirma, turgaus draugužiai jau rikiuojasi kitokių dovanų namuose „Jazzy gift“ (Odminių g. 11), kur lentynose gyvena įdomūs, jaunųjų lietuvių dizainerių sukurti daiktai. (Sakot, turgelis dizaineris? :D) Kaip ten bebūtų, žaislai pūpso krautuvėj ant minkštooooos minkštos sofkutės, jums vietą šildo! Užsukit aplankytJ

Antra, į "Alisos dovanėles" dar šią savaitę iškeliaus nauja pavasarinė meškinų kolekcija. Čia tiems kas po Užupį zylioja - įkiškit nosį, pamerkit akį, pačiupkit kokį tugaus draugelį sau ar kaimynui!

Trečia, mums patinka ONA. Ypač www.ona.lt. Patikrinkit, mažu kažką pažįstamo ten rasitJ chi. (trumpai drūtai - spauskit čia http://www.ona.com/lt/products/61/)

Ketvirta, meškinai kraunasi „šmutkes“ į Kaunąąąąąąą!!!!! O parduotuvė „Žalios avys“ (Laisvės al. 50a - 2, Kaunas) ruošia lentynasJ valio!

Penkta, turgus myli visokio plauko gyvūnėlius – ŠARKAs irgi J Senamiesty, Šv. Mykolo gatvėj įsikūrusioj krautuvėlėj „ŠARKA – daiktų kelionės“ nuo balandžio galėsit rasti ir vieną kitą Žaislų turgaus padarą!

Šešta, girdėjot?????? Happeak‘as vėl duris atidaro – PC‘e Europa, opa opaaaa! Sekit jų džiaugsmus ir vargus ruošiantis balandžio viduriui per http://kiddogoodies.blogspot.com/, o turgelio padarai ruošis puošis didžiajam atidarymui! Go go Happeak

Septinta, turgus pamažu rezga planus apie Londoną. Ne atostogoms, o kad draugams emigrantams ir kitokio gražaus plauko „importiniams“ klientams (:D) irgi ranka pasiekiamas turgelio gėris būtų

Devinta, pavartykit šios savaitės žurnalą JI, ten tokia mergiotė,52 puslapį užėmus, apie savo kūrybines žaislų dirbtuves pasakoja.. :D

Dešimta, ...

turgelis "pasipurtė". pam-param-pam-pam :)



Tuesday, March 29, 2011

VAIKAI IŠ PARYŽIAUS


Turiu įprotį keliaujant fotografuoti vaikus - tykiai ramiai, kol niekas nemato ir pirštu negrūmoja :) Tikriausiai nieko keisto. Mat kas kam labiau prie "dūšios" - gatvių mados, luvro šedevrai, spalvotų namukų išsidėstymas smėlėtoj pakrantėj AR augančių potencialių klientų gyvenimo akimirkos, objektyvu fiksuojamos :D Šįkart foto reportažas juodai baltai "asfaltinių" nuotraukų, tokių, kokie ir tie paryžiai mano galvoj iš senų žurnalinių paveiksliukų užstrigę. Gaila, kad jo tokio nebegalima pamatyti. Visos senyvos damos raudonais bateliais ir šunyčiais ant rankų išvaikščiojo monmartrų takelius, matyt, dar man negimus... o gaila. Na, viskam savas laikas. Savu laiku - duoklė Paryžiaus vaikiškajai pusei ir pernykščio pavasario prisiminimai, baisiai laukiant to tikrojo šiųmetinio pavasario su savom lietuviškom žibutėm, Tymo turgaus "žolėm ir kitais ridikais" ir suoliuko parke. Lyrinis nukrypimas.


Friday, March 25, 2011

LUKOŠIUS.


"-O kas aš?
-Turbūt jūs - Dramblys.
-Kaip tu atspėjai?
-Tu juk atplaukei, tiesa? Dieną išėjau į priebutį, žiūriu - debesis, panašus į dramblį.
-Ten buvau aš,- tarė Dramblys.
-O tu... jūs... ilgam?
Ir tada Ežiukas pamatė tikrą Dramblį. <..>
-Iki ryto,- atsakė Dramblys.
-Nusileidote ant kalvos?
Dramblys linktelėjo.
-O tada - pėstute? Tai užeikite! - bemaž suriko Ežiukas. - Pavaišinsiu jus arbata!
-Netilpsiu,- papurtė galvą Dramblys.
Tada Ežiukas iššoko laukan ir pastatė priešais langą kėdutę.
Dabar jie sėdėjo priešpriešiais, Dramblys ir Ežiukas."

Wednesday, March 23, 2011

ELŽBIETA ONA.



Monday, March 21, 2011

OVIDIJA IR TAUTVYDAS.




Sunday, March 20, 2011

WHAT'S NEW: GIRLIANDA VAIKIŠKAI LOVYTEI

Mažylio Nojaus draugužiai, saugantys sapnus. Ir raudonoji BRIO Sleep lovytė :)

Tuesday, March 15, 2011

NAKTINĖJIMAI

Back on track. Prie seno gero ritmo - kai ryte dar miegi, per pietus miegi vėl, o darbas ir įkvėpimas tempia į naktį. Tada taip ramu ramu, ir girdi, kaip mūzos už nugaros šnabždasi. Labiausiai laukiu, kai paryčiais už lango jau pradės "pypaut" paukštukai, kažkur sereikiškėsė rytinį krosą skrisdami :) Būna tobulas "labanakt".
--
labanakt, dar be paukštukų. Na tik su tais, kur ant sienos kabo, ir tuo, kur narvely įsisukęs į šiaudą pučia snapan :)

Thursday, March 10, 2011

BERNADETA.




Wednesday, March 9, 2011

VIENĄ SAULĖTĄ DIENĄ!

Vakar turgelis Morei akis ryškiom spalvom drąskė. Išvijot žiemą iš kiemo?? :)


(skirtukai knygoms)

Monday, March 7, 2011

GUSTĖ.




Saturday, March 5, 2011

APIE PRADŽIŲ PRADŽIĄ, SENTIMENTUS IR KAZIMIERINES

Tos pirmosios kovo dienos, dievaži, kiek turi savo žavesio i s t o r i j o j!

Back to 2oo8. Apie tuos laikus, kai žaislų turgaus dar nebuvo, kai minčių apie žaislų turgų dar nebuvo, kai didelių minčių ir didelių planų dar nebuvo apskritai, o buvo tik vienas didelis ramus gražus plaukimas pasroviui upe "kaip dievas duos". Bet matyt ta viena trumpa bemiegė naktis, siuvant/ bandant siūti p i r m ą j į žaislą - kiškį Bronių (kurio, beje ir ačiū dievui niekas taip ir nenupirko!), ir buvo ta pradžių pradžios "razynka", netikėtai, neplanuotai užstrigusi galvoj ir širdy. Ilgam.

Cha, kaip linksma žiūtėti į tuos pirmuosius siuvinius "kaziuke'o8" :)


(Stasys ir Bronius)

Kaip relikvinis Bronius šiandien? :) Po ilgoooos ilgos pertraukos nuo to pirmojo kermošiaus jis pūpso ant palangės ir skaičiuoja naujai "gimstančius" žaislų turgaus draugužius ("visuotinio surašymo" metu užfiksuota 412 tų jaunuolių, į pasaulį paleistų!)
-
O kas toliau - vienas Bronius žino ... :D toks senas senas, išlupta saga, juokingas juokingas, bet visada p i r m a s i s!
"-Man dar niekada nebuvo taip gera.
-Mat pavasaris!- paaiškino Kiškis."
su kazimierinėm!
violė
ps. ei, parnešiau jums barankų prie arbatos! :D

Wednesday, March 2, 2011

ANDRĖJA.